ROVINJ JE TURISTIČKO MJESTO KOJE NUDI NE SAMO SMJEŠTAJ U HOTELIMA, VEĆ I U PRIVATNIM SOBAMA I APARTMANIMA, KAMPOVIMA, NUDISTIČKIM KAMPOVIMA I TURISTIČKIM NASELJIMA.

Rovinj nudi veliki izbor smještaja u hotelima te se može pohvaliti luksuznim hotelima s 4 i 5 zvjezdica. Rovinj nudi dva posebna hotela na otocima; hotel na otoku sv. Katarina i na otoku sv. Andrija, koji se popularno naziva Crveni otok. Crveni otok je sa svojom salom za konferencije i wellness centrom popularna destinacija za poslovne sastanke ali je također poznat i kao otok blagostanja i romantike. Svi kampovi se nalaze na obali Rovinja i nude mnoge rekreacijske sadržaje. Zbog svojih čistih plaža, mnogi kampovi su dobili brojne nagrade kao jedni od najbolje opremljenih kampova u Hrvatskoj. Rovinj je također poznat po svom nudističkom kampu Valalta koji broji više od 50 godina tradicije. Mnoga turistička naselja u Rovinju su nedavno bila renovirana i restrukturirana što ga čini još poželjnijom destinacijom za odmor.

SVAKO TURISTIČKO NASELJE U ROVINJU IMA SVOJE PLAŽE, RESTORANE I VELIKI BROJ SPORTSKIH SADRŽAJA.

Sva mjesta se nalaze u neposrednoj blizini grada Rovinja. Širok izbor takozvanog privatnog smještaja u Rovinju odnosi se na privatne sobe, apartmane ili obiteljske kuće za iznajmljivanje. Neki od tih apartmana i soba nalaze se u pješačkoj zoni grada.
Naša stomatološka ordinacija je u mogućnosti ponuditi povoljan smještaj u privatnim apartmanima u centru grada, u neposrednoj blizini plaže ili u neposrednoj blizini naše klinike. Svi naši apartmani se nalaze u blizini centra Rovinja, moderno su namješteni i nisu daleko od naše stomatološke ordinacije. Za sve naše pacijente pokušavamo organizirati vrlo povoljan smještaj.

Naša lokacija

H-dent d.o.o.

Andree Amorosa 9
52210 Rovinj

Tel: +385 52 816 701,
Mobile: +385 91 252 3740
E-mail: info@h-dent-hr

Usluge

Zubni implantati

Više

Krune i mostovi

Više

Estetska stomatologija

Više

Tehnologija koju koristimo

Više
all-on-4

All on 4

Više
all-on-6

All on 6

Više