Željko Habijanec
DR.MED.DENT

Rođen je 1949.godine. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu 1974. godine. Nakon stečenog radnog iskustva u medicinskom centru Dubrovnik, 1991. godine otvora svoju prvu privatnu stomatološku praksu, a danas zajedno sa sinom
Ivanom radi u svojoj obiteljskoj ordinaciji dentalne medicine H-Dent, Rovinj.
Dr. Željko Habijanec je liječnik s dugogodišnjim iskustvom kojeg odlikuje temeljito poznavanje struke i pozitivna energija koja kontinuirano stvara nove preporuke zadovoljnih pacijenata. U poslu uvijek ističe svoj krajnji cilj, a to je zadovoljan pacijent.
Njegov pristup stomatologiji omogućuje njemu i njegovom timu da uspješno zadovolje sve estetske zahtjeve pacijenata i onda kada je njihovo oralno zdravlje u potpunosti narušeno. Dr. Željko Habijanec prvenstveno brine da se pacijenti u njegovoj ordinaciji osjećaju ugodno. U mirnom i prijateljskom okruženju s lakoćom dopire do pacijenata, njihovih potreba i želja čime razbija strah i nelagodu od posjete zubaru.
Iako se rijetki mogu pohvaliti da vole posjećivati zubara i da prilikom posjete ne osjećaju nelagodu, pacijenti dr. Željka Habijaneca sa smiješkom tvrde da je njihov strah prestao upravo zahvaljujući njegovom pristupu.

Dr. Željko Habijanec član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog društva dentalne implantologije (HDDI).

Usluge

Zubni implantati

Više

Krune i mostovi

Više

Estetska stomatologija

Više

Tehnologija koju koristimo

Više
all-on-4

All on 4

Više
all-on-6

All on 6

Više