ROVINJ JE JEDAN OD DEVET GRADOVA ISTARSKOG POLUOTOKA I ISTARSKE ŽUPANIJE. NALAZI SE NA ZAPADNOJ OBALI ISTRE I IMA 14.000 STANOVNIKA.

U prošlosti, Rovinj je bio luka i ribarski gradić a danas je svakako jedan od najpoznatijih turističkih lokaliteta u cijeloj Hrvatskoj. Već dugo godina ga posjećuju turisti iz cijeloga svijeta i ne samo radi mora i prirodnih ljepota, već i radi svoje povijesti i kulturnih središta. Prva stvar koju ćete vidjeti kada dođete u Rovinj je stari grad s crkvom Svete Eufemije. Sveta Eufemija je i zaštitnica grada Rovinja i u crkvi možete posjetiti sarkofag s relikvijama Svete Eufemije stare 1 700 godina. Rovinj ima i lijepe plaže koje se protežu sve unaokolo grada i 22 otoka u arhipelagu. Dva otoka su turistička : Crveni otok (otok Sv. Andrije) i Sv. Katarina. Crveni otok je poznati po svom wellness centru, a na oba se otoka može stići s brodićem iz centra grada.

U Rovinju možete naći nekoliko sportskih centara, možete se baviti ribolovom ili ronjenjem, otići u obilazak kulturnih građevina, prošetati parkom Zlatni rt, posjetiti Limski kanal sa uzgojem školjaka i riba, posjetiti istarske gradove kao Pula, Motovun, Buzet, Poreč, Novigrad ili otputovati na jednodnevni izlet sa hidrogliserom u Veneciju.
U ljetnom periodu Rovinj nudi mnogo restorana i gostiona u kojima možete kušati tipičnu istarsku kuhinju i jedno od najboljih crnih i bijelih vina.
Rovinj nudi smještaj u hotelima, turističkim naseljima, kampovima, od kojih poznati nudistički kamp Valalta, i privatni smještaj u sobama i apartmanima.
Uz našu ponudu, povoljnih stomatoloških usluga, Rovinj je idealan grad za dentalni turizam u Hrvatskoj.

Naša lokacija

H-dent d.o.o.

Andree Amorosa 9
52210 Rovinj

Tel: +385 52 816 701,
Mobile: +385 91 252 3740
E-mail: info@h-dent-hr

Usluge

Zubni implantati

Više

Krune i mostovi

Više

Estetska stomatologija

Više

Tehnologija koju koristimo

Više
all-on-4

All on 4

Više
all-on-6

All on 6

Više