Ivan Habijanec
DR.MED.DENT

Rođen je 1979. godine u Zagrebu. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja u Rovinju, upisuje Stomatološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu.
2007. godine počinje s radom uz svog oca kao stomatolog druge generacije u stomatološkoj ordinaciji H-dent.
Doktor Ivan Habijanec kontinuirano putuje te pohađa tečajeve i seminare o najnovijim metodama i tehnologijama u dentalnoj medicini. Također je aktivan u više stručnih organizacija i studijskih grupa. Predavač je na edukacijama za stomatologe, područje implantologija te u suradnji s pojedinim implantološkim kućama drži predavanja.
Tijekom godina pohađa gotovo sve važnije edukacijske programe za implantološke sustave kao što su; Astra Tech, Nobel Biocare, Bego, Osstem, BTI, Ankylos čime dokazuje svoju prisutnost u svijetu implantologije.
Najveći naglasak u kontinuiranom obrazovanju stavlja na dentalnu implantologiju i tehniku nadogradnje kosti (bone graft) uz korištenje Piezosurgery uređaja. Osim implantologiji veliku važnost posvećuje estetskoj stomatologiji i radu na CAD CAM tehnologiji pomoću koje se uspješno ostvaruje kompletna restauracija zubala. Kada je u pitanju oralno zdravlje i izgled vašeg osmijeha, dr. Ivan Habijanec inzistira na pružanju najnovijih saznanja i tehnologija kako bi posjet zubaru bio što ugodnije i bezbolnije iskustvo.
Dr. Ivan Habijanec član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog društva dentalne implantologije (HDDI). Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom, a u slobodno vrijeme voli putovanja i druženja s obitelji i prijateljima.

Usluge

Zubni implantati

Više

Krune i mostovi

Više

Estetska stomatologija

Više

Tehnologija koju koristimo

Više
all-on-4

All on 4

Više
all-on-6

All on 6

Više