S više od 35 godina iskustva i obiteljske tradicije, H-dent jedna je od najsuvremenijih stomatoloških klinika u Hrvatskoj!

H-dent tim specijaliziran je za pružanje usluga iz područja zubne implantologije ali i estetske stomatologije.
Bavimo se modernom implantologijom i estetskom stomatologijom te se uvijek trudimo izdvojiti i razlikovati po kvaliteti i dobrom glasu.
Garancija iskustva i profesionalnosti tima doktora dentalne medicine H-dent klinike proizlaze iz obiteljske tradicije i više od 35 godina rada u području stomatologije.
Sve potrebno za suvremene implantološke ili estetske zahvate nalazi se pod krovom ove specijalizirane rovinjske klinike.
Uz suvremenu dijagnostiku dobiti ćete dobar savjet kako da na najbolji način riješiti svoj zdravstveni ili estetski problem

Why choose us?

Mi smo ordinacija koja prati trendove i inzistiramo na najnovijim materijalima i tehnikama kako bi postigli maksimalnu estetiku i u najzahtjevnijim situacijama.

Pročitajte više

Što klijenti kažu

Sve pohvale H-dent studiju za brzinu, kvalitetu i vrhunsku uslugu! Profesionalno i stručno osoblje!

Andrija

Što klijenti kažu

Zbog straha od zubara, uvijek sam našla opravdanje da izbjegnem posjet stomatologu. Kao posljedica toga, moje se zdravstveno stanje pogoršalo. Konačno sam se odvažila zakazati pregled u H-dentu i upoznala cijeli tim, sav je strah nestao! Pristup pacijentu, toplina i razumijevanje pomoglo mi je da vratim osmijeh na lice i da posjete zubaru postanu ugodne.

Jelena

Što klijenti kažu

Hvala najljepša doktorima i svom osoblju za stručnost, ljubaznost i pomoći da odaberem za sebe najbolje rješenje.

Marko

Što klijenti kažu

Zahvalna sam Dr. Ivanu za profesionalnost i odgovornost za sveobuhvatni zahvat. Jako sam sretna i sada ne skidam novi osmijeh s lica.

Sanela

Što klijenti kažu

Moja obitelj i ja smo dugogodišnji pacijenti, točnije od davne 1993 godine. Kroz sve ove godine uvijek smo naišli na izvrsnu uslugu, kvalitetu i stručnost.
H-dent mogu preporučiti svima.

Slavko

Što klijenti kažu

Jako sam zadovoljan s odrađenim poslom. Cijelo osoblje je bilo jako ljubazno, dostupno i korektno. Odlične cijene kao cijeli sustav i gostoljubivost. Iskreno ih preporučujem!

Zoran

Usluge

Zubni implantati

Više

Krune i mostovi

Više

Estetska stomatologija

Više

Tehnologija koju koristimo

Više
all-on-4

All on 4

Više
all-on-6

All on 6

Više