O nama

Naš tim se trudi motivirati i naučiti svoje pacijente da zahtijevaju isključivo kvalitetnu stomatološku uslugu jer iskustvo nas uči da jedino kroz kvalitetu i vrhunsku tehnologiju osiguravamo dobre rezultate.

Naša velika vrijednost leži upravo u našem timu. Od recepcionerki, dentalnih asistenata preko zubnih tehničara pa do doktora svi se mogu pohvaliti velikim iskustvom, znanjem i odgovornošću prema poslu i našim pacijentima.

ivan
Ivan Habijanec
DR.MED.DENT

Rođen je 1979. godine Zagrebu. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja u Rovinju, upisuje Stomatološki fakultet, Sveučilišta u Zagrebu.
2007. godine počinje s radom uz svog oca kao stomatolog druge generacije u stomatološkoj ordinaciji H-dent.
Doktor Ivan Habijanec kontinuirano putuje te pohađa tečajeve i seminare o najnovijim metodama i tehnologijama u dentalnoj medicini.

Pročitajte više
Željko Habijanec
DR.MED.DENT

Rođen je 1949.godine. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu 1974. godine.
Nakon stečenog radnog iskustva u medicinskom centru, Dubrovnik, 1991. godine otvora svoju prvu privatnu stomatološku praksu, a danas zajedno sa sinom Ivanom radi u svojoj obiteljskoj ordinaciji dentalne medicine H-Dent, Rovinj.

Pročitajte više
Inga Beganović
DR.MED.DENT

Rođena je 1982 godine u Banjaluci, BIH.
Srednjoškolsko obrazovanje, smjer Opća gimnazija, završava 2001. godine u Srednjoj školi Mate Balota, Poreč.
2007. godine diplomirala je Studij dentalne medicine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci, Sveučilište u Rijeci i time stječe zvanje doktora dentalne medicine.

Pročitajte više
Sunčica Bok
DR.MED.DENT

Rođena 1979.godine u Zagrebu. Nakon završene XVI. jezične gimnazije upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala je 2006.godine te odradila pripravnički staž. Odmah po završetku studija započinje sa samostalnim radom u privatnoj ordinaciji dentalne medicine u Zagrebu. S obzirom na izraženu ambiciju i želju za unaprjeđenjem i usvajanjem novog stručnog znanja u kliničkom radu, osobito u području implantoprotetike, započinje s radom u Dentalnom kliničkom centru. H-dent timu pridružuje se 2018.godine. Redovni je član je Hrvatske komore dentalne medicine. Aktivno govori engleski i talijanski jezik, a slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi.

Pročitajte više

Naš tim

Usluge

Zubni implantati

Više

Krune i mostovi

Više

Estetska stomatologija

Više

Tehnologija koju koristimo

Više
all-on-4

All on 4

Više
all-on-6

All on 6

Više